Mesin jahit otomatis kanggo kain rajutan
Waca liyane
Sawise pirang-pirang taun terus eksplorasi lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri rajutan rajutan, kita wis ngembangake macem-macem mesin jahit otomatis
& mesin jahit industri otomatis sing cocog karo kebutuhan para pelanggan.
Mesin Jahit Otomatis paling apik kanggo sandhangan njaba ndhuwur saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
Model Cover Hemmer Coverstitch Otomatis QK-300
Model hemmer Coverstitch ngisor otomatis QK-300
Mesin Jahit Auto paling apik kanggo celonone saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
Layanan Mesin Otomatis Kita
Ngikuti filosofi bisnis "ilmu sadurunge, masa depan lan prioritas", Cepet njupuk pasar minangka pandhuan lan ngetutake panjaluk pelanggan, kita wis nggunakake 7 taun kanggo ngembangake peralatan kanthi otomatis kanggo nyulam garmen (mesin jahit kanggo kain rajutan) lini produksi (mesin otomatis) kayata mesin hemming otomatis, mesin rusuk ndhuwur, mesin hemming tunggal lan mesin multi jarum lan sapanunggalane, sing wis ningkatake efisiensi produksi perusahaan sing relevan.
Babagan Kita
Dongguan Quick Automatic Equipment co., Ltd, didegaké ing 2014.
Minangka perusahaan teknologi tinggi nasional fokus ing pangembangan lan produksi rajutan peralatan rajutan machine mesin jahit kanggo kain rajutan). Riset lan nggawe minangka faktor pangembangan dhasar, Investasi cepet luwih saka 10% omzet saben taun kanggo ngembangake lan nggedhekake lini produk keragaman anyar, lan saiki duwe profesional lan efisien& d lan tim produksi.

Sawise pirang-pirang taun terus eksplorasi lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri rajutan (mesin jahit rajutan), kita wis ngembangake macem-macem mesin jahit otomatis sing cocog banget karo kebutuhan pelanggan.
Yen Sampeyan Ana Pitakon Liyane, Tulis menyang Kita
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.