Mesin jahit otomatis kanggo kain rajutan
Waca liyane
Sawise pirang-pirang taun terus eksplorasi lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri rajutan rajutan, kita wis ngembangake macem-macem mesin jahit otomatis
& mesin jahit industri otomatis sing cocog karo kebutuhan para pelanggan.
Mesin Jahit Otomatis paling apik kanggo sandhangan njaba ndhuwur saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
Mesin Jahit Auto paling apik kanggo celonone saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
Rega Cuff Cuff Paling otomatis Paling otomatis Harga Pabrik QKK-360 -
Rega Cuff Cuff Paling otomatis ing QK-360 Regain -. nyedhiyakake produk sing luwih efektif lan lengkap.Stasiun kerja kanthi otomatis kanggo pambukaan sikil lan rib rib. Mesin iki dilengkapi karo piranti rollerl rollerl supaya bisa stabil baterei kanthi stabil sajrone operasi. Sistem kontrol elektronik kanthi otomatis nyetel ukuran. Kontrol ukuran otomatis lan listrik, sistem kasebut dilengkapi piranti panampa kanthi otomatis. Piranti ekspansi otomatis, garis shearing otomatis, etchttps://www.quickautomationonequipment.com/
Model mesin lapel kolar otomatis qk-350
Model mesin lapel kolar otomatis qk-350Fitur: Mesin iki biasane digunakake kanggo nindakake butt-sendi saka kaos tee. Dawane ukuran sing tepat, ora perlu kanggo pangukuran manual, operasi sing gampang, otomatis jahitan, nampa otomatis. Peralatan iki dilengkapi karo pola sirah, kontrol ukuran otomatis, kolar jahitan otomatis, dipakani otomatis lan dipakani.Aplikasi: cocog kanggo kolar rib lan kolar polos.
Layanan Mesin Otomatis Kita
Ngikuti filosofi bisnis "ilmu sadurunge, masa depan lan prioritas", Cepet njupuk pasar minangka pandhuan lan ngetutake panjaluk pelanggan, kita wis nggunakake 7 taun kanggo ngembangake peralatan kanthi otomatis kanggo nyulam garmen (mesin jahit kanggo kain rajutan) lini produksi (mesin otomatis) kayata mesin hemming otomatis, mesin rusuk ndhuwur, mesin hemming tunggal lan mesin multi jarum lan sapanunggalane, sing wis ningkatake efisiensi produksi perusahaan sing relevan.
Pencegahane epidemi
Waca liyane
Saiki, Cepet duwe hubungan jangka panjang karo akeh perusahaan terkenal ing njero negeri lan luar negeri, kayata klompok kristal Estat Hong Kong, Esquel Hong Kong, Jiangsu Tiyuan, klompok Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Langkah, Yordania lan sapanunggalane.
PROMOSI HighQual TO BOTTOM PRICE Wholesale-DongGuan Quick Automatic Equipment Co., Ltd.
KUIKE PROMOSI KUQI kanggo rega murah Grosir-DongGuan Cepet Otomatis Equipment Co., Ltd.
Mesin topeng kabeh adol
Mesin topeng kabeh adol Rega lan kualitas dijamin kabeh. Ora ana tumindak fisik sing ora ana regane, Cukup ndeleng tampilan liyane supaya bisa jelas yen sampeyan ora entuk adol wis arep menyang omah sampeyan
QK-KF94-SF60
QK-KF94-SF60
Mesin Masker Wajah KF94 QK-KF94-SF60
Mesin iki dilengkapi rak bahan, mesin awak, garis konveyor lan las loop kuping ing kana, yaiku mesin topeng daur ulang kuping njaba siji karo motor servo lengkap kanggo ngasilake topeng operasi, lan topeng kasebut salaras kanggo topeng sing nganggo standar nganggo kain non-anyaman rong lapis lan kain tengah lebur dilebur ing tengah kasebut.
Babagan Kita
Dongguan Quick Automatic Equipment co., Ltd, didegaké ing 2014.
Minangka perusahaan teknologi tinggi nasional fokus ing pangembangan lan produksi rajutan peralatan rajutan machine mesin jahit kanggo kain rajutan). Riset lan nggawe minangka faktor pangembangan dhasar, Investasi cepet luwih saka 10% omzet saben taun kanggo ngembangake lan nggedhekake lini produk keragaman anyar, lan saiki duwe profesional lan efisien& d lan tim produksi.

Sawise pirang-pirang taun terus eksplorasi lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri rajutan (mesin jahit rajutan), kita wis ngembangake macem-macem mesin jahit otomatis sing cocog banget karo kebutuhan pelanggan.
Yen Sampeyan Ana Pitakon Liyane, Tulis menyang Kita
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.