Mesin jahit otomatis kanggo kain rajutan
Waca liyane

Sawise pirang-pirang taun terus maju lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri sandhangan knit, kita wis ngasilake mesin jahit otomatis&Mesin-mesin jahit industri otomatis sing nresnani syarat pelanggan.

Qk300h cuprostitch ngisor hemmer
1. Identifikasi ukuran ukuromatik, macem-macem lan ngontrol. 2. Standatika Start-Stop, Trim Thread, Align Stitches lan tumpukan. 3.Download piranti deteksi posisi posisi lapisan nemokake posisi wiwitan&Jahitan mburi lan supaya deteksi palsu uga warna kain uga. 4. Mekanisme Kontrol Seam bisa nyadari sisih loro menyang arah seam sing padha. 5.certredect piranti njamin arah seam sing padha uga didadekake njaba njaba lan ing njero. 6.Asomatic Nyetel sawetara ukuran hem.
Qk-342 Flat mbukak hemmer, lengen klambi lan ngisor
Iki minangka peralatan otomatis nggabungake trimming otomatis, lipatan otomatis, kiriman otomatis, panampa material otomatis, weker disepenno otomatis lan koleksi limbah otomatis. Kita bisa ngontrol kanthi program kasebut, bisa gampang digunakake, lan duwe kaluwihan saka efisiensi dhuwur lan energi energi. Aplikasi: Polo Shirt Hem, cuff busana.1, sendok pendhudhuk lan lempitan nggawe dhuwur hem sanajan kabeh.2, benang kasebut dipotong kanthi otomatis nalika jahitan wis rampung kanggo saben potongan individu.3. Bagean rampung digawe kanthi otomatis.4. Mungkasi kanthi otomatis nalika benang benang bisa dideteksi.5. Benang lentur sing kurang ora rusak nalika idling.6. Piranti nglumpukake otomatis.
Model Mesin Kerah Lapel Otomatis QK-350
Model Mesin Kerah Lapel Otomatis QK-350
Model mesin jahitan krah otomatis qk-343-3
Model mesin jahitan krah otomatis qk-343-3Fitur: Piranti jahitan otomatis iki digunakake kanggo ribut kain bunder kanthi seaming kanthi t-shirt. Dilengkapi piranti koreksi kanthi otomatis, lan sistem gunting otomatis.Aplikasi: Cocog kanggo kaos Kolar Plain Plain.
QK-345 Mesin templat templat (Mode Muncul + USD)
Qk-345 Mesin template multifungsial.Pelanggan sing tuku produk iki kabeh nggumunake kanthi cemlorot warna sing padhang. Dheweke ujar manawa cemlorot ndadekake katon kaya tabalem sing dhuwur.
Model Mesin Nguripake otomatis QK-366
Qk-366 mesin ngowahi otomatis kanthi otomatis.Fitur: Bisa ngirim kain, njahit, kanthi otomatis, nampa kanthi otomatis kanthi otomatis, alarm vakum, wekasan vakum, jahitan siji-wektu sing beda lan ambane beda lan ambane. Peralatan iki bisa ngrampungake kabeh gulung jahitan rib, cuff ngowahi lan nglereni siji wektu, tabung narik bisa nyetel jangkoan, sistem kontrol bisa nyetel dawa cucet, piranti sing bisa ditampa kanthi otomatis efisiensi dhuwur.Aplikasi: Kabeh jinis kain empuk.
Rega Cuff Cuff Paling otomatis Paling otomatis Harga Pabrik QKK-360 -
Rega Cuff Cuff Paling otomatis ing QK-360 Regain -. nyedhiyakake produk sing luwih efektif lan lengkap.Fitur: stasiun kerja kanthi otomatis kanggo mbukak sikil wedhus lan cuff rib. mesin iki dilengkapi piranti gawe rollersl supaya kain stabil materi sak operasi. Sistem kontrol elektronik kanthi otomatis nyetel ukuran. Kontrol ukuran otomatis lan listrik, sistem kasebut dilengkapi piranti panampa kanthi otomatis. Piranti ekspansi otomatis, garis shearing otomatis, lsp.Aplikasi: Kabeh jinis kain rajutan, musim gugur lan musim dingin olahraga.
Pinggang pinggang elastis dipasang mesin qk-375
Underpants underpants elastis dipasangake mesin qk-375.Fitur:(1) Piranti ekspansi otomatis kanggo ngontrol ukuran.(2) Piranti nuntun alignment sing sampurna.(3) Utas dipotong kanthi otomatis nalika jahitan rampung.(4) piranti nglumpukake otomatis.Aplikasi: Jersey, pinggang elastis lycra.
Babagan awake dhewe
DONGGUAN TRANSPING ONLIKAN CO., LTD, DIPANGGIH IN 2014.
Minangka fokus perusahaan teknologi tinggi teknologi tinggi nasional babagan pangembangan lan peralatan rajutan mawar produksi (mesin jahit kanggo kain knit). Panliten lan nggawe faktor pangembangan dhasar, nandur modal luwih saka 10% saka 10% saka saben taun kanggo ngembangake lan nggedhekake garis produk sing anyar lan efisien lan efisien&d lan tim produksi.

Sawise pirang-pirang taun terus njelajah lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri jahit rajutan (mesin jahit rajutan), kita wis ngasilake mesin jahit otomatis sing akeh nyukupi syarat pelanggan.
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Chat
Now