Mesin jahit otomatis kanggo kain rajutan
Waca liyane
Sawise pirang-pirang taun terus eksplorasi lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri rajutan rajutan, kita wis ngembangake macem-macem mesin jahit otomatis
& mesin jahit industri otomatis sing cocog karo kebutuhan para pelanggan.
Mesin Jahit Otomatis paling apik kanggo sandhangan njaba ndhuwur saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
2020/06/23
Mesin Jahit Auto paling apik kanggo celonone saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
2020/06/15
Celana panjang elastis pinggang ing mesin QK-375
Mesin celana pinggang elastis Celana panjang Model QK-375 Fitur: Mesin sing dilengkapi sistem pemrosesan listrik lan pneumatik, peralatan reklarasi penyimpangan otomatis, sistem roda otomatis kanthi otomatis, sensor kanggo sistem pendeteksi awake dhewe, laser kanggo mbantu pencocokan khusus kanggo njahit kanthi otomatis elastis klambi jeroan, lan piyama ing kana . Mode operasi: Kabeh jinis jeroan rajutan lan piyama kanthi pinggang elastis.
2021/01/19
Celana panjang elastis pinggang ing mesin QK-375
Celana panjang elastis pinggang ing mesin QK-375 bakal dites kanggo memenuhi standar kualitas sing dibutuhake ing industri aksesoris segel, kalebu kateguhan, ketegangan udara, kapasitas pelumasan, lsp.
2020/12/24
Layanan Mesin Otomatis Kita
Ngikuti filosofi bisnis "ilmu sadurunge, masa depan lan prioritas", Cepet njupuk pasar minangka pandhuan lan ngetutake panjaluk pelanggan, kita wis nggunakake 7 taun kanggo ngembangake peralatan kanthi otomatis kanggo nyulam garmen (mesin jahit kanggo kain rajutan) lini produksi (mesin otomatis) kayata mesin hemming otomatis, mesin rusuk ndhuwur, mesin hemming tunggal lan mesin multi jarum lan sapanunggalane, sing wis ningkatake efisiensi produksi perusahaan sing relevan.
Pencegahane epidemi
Waca liyane
Saiki, Cepet duwe hubungan jangka panjang karo akeh perusahaan terkenal ing njero negeri lan luar negeri, kayata klompok kristal Estat Hong Kong, Esquel Hong Kong, Jiangsu Tiyuan, klompok Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Langkah, Yordania lan sapanunggalane.
PROMOSI HighQual TO BOTTOM PRICE Wholesale-DongGuan Quick Automatic Equipment Co., Ltd.
KUIKE PROMOSI KUQI kanggo rega murah Grosir-DongGuan Cepet Otomatis Equipment Co., Ltd.
2020/12/28
Mesin topeng kabeh adol
Mesin topeng kabeh adol Rega lan kualitas dijamin kabeh. Ora ana tumindak fisik sing ora ana regane, Cukup ndeleng tampilan liyane supaya bisa jelas yen sampeyan ora entuk adol wis arep menyang omah sampeyan
2020/12/28
QK-KF94-SF60
QK-KF94-SF60
2020/11/11
Mesin Masker Wajah KF94 QK-KF94-SF60
Mesin iki dilengkapi rak bahan, mesin awak, garis konveyor lan las loop kuping ing kana, yaiku mesin topeng daur ulang kuping njaba siji karo motor servo lengkap kanggo ngasilake topeng operasi, lan topeng kasebut salaras kanggo topeng sing nganggo standar nganggo kain non-anyaman rong lapis lan kain tengah lebur dilebur ing tengah kasebut.
2020/09/09
Babagan Kita
Dongguan Quick Automatic Equipment co., Ltd, didegaké ing 2014.
Minangka perusahaan teknologi tinggi nasional fokus ing pangembangan lan produksi rajutan peralatan rajutan machine mesin jahit kanggo kain rajutan). Riset lan nggawe minangka faktor pangembangan dhasar, Investasi cepet luwih saka 10% omzet saben taun kanggo ngembangake lan nggedhekake lini produk keragaman anyar, lan saiki duwe profesional lan efisien& d lan tim produksi.

Sawise pirang-pirang taun terus eksplorasi lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri rajutan (mesin jahit rajutan), kita wis ngembangake macem-macem mesin jahit otomatis sing cocog banget karo kebutuhan pelanggan.
Yen Sampeyan Ana Pitakon Liyane, Tulis menyang Kita
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.