Ndhuwurake menyang Pabrik cerah saka kain rajutan.

Basa
Produk
Waca liyane
Sawise pirang-pirang taun terus nggoleki lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri sandhangan rajutan, kita nggawe mesin jahitan otomatis kanthi maneka warna sing cocog karo kabutuhan para pelanggan.
Mesin Jahit Otomatis paling apik kanggo sandhangan njaba ndhuwur saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
2020/06/23
Mesin Jahit Auto paling apik kanggo celonone saka rega pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkapi kepala mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikake, hemat energi, cerdas, Kinerja stabil, industri, akeh paten unik sing dimiliki, tingkat kegagalan sing sithik banget, dipuji dening para pelanggan terkenal ing omah lan ing luar negeri , paningkatan efisiensi, kualitas lan kapasitas sewing.
2020/06/15
Model Piranti Placket Otomatis QK-362
Model Piranti Placket Otomatis QK-362
2020/08/04
Hemmer Jarum Loro-Jarum Otomatis, Lengan lan Model Ngisor QK-342
Hemmer Jarum Loro-Jarum Otomatis QK-342
2020/07/30
Layanan Kita
Nganggo filsafat bisnis "wawasan, masa depan lan prioritas", Cepet njupuk pasar minangka pandhuan lan tindakake panjaluk pelanggan, kita wis ngentekake 7 taun kanggo ngasilake peralatan otomatis kanthi otomatis kanggo ngrajut garis produksi produksi sandhangan kanthi otomatis mesin hemming otomatis. mesin iga ndhuwur, mesin hemming siji utawa mesin jarum macem-macem, lan liya-liyane ningkatake efisiensi produksi perusahaan sing relevan.
Kasus
Waca liyane
Saiki, Cepet duwe hubungan jangka panjang karo akeh perusahaan terkenal ing omah lan luar negeri, kayata klompok Estates Crystal Hong Kong, Hong Kong Esquel, Jiangsu Tiyuan, klompok Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Langkah, Jordan lan sapiturute.
Mesin topeng rai otomatis nganggo QK-KZJ121
Mesin sing dilengkapi siji narik 1 (1 + 1) struktur topeng rai rata, umume kalebu rak bahan, nglereni lan nggawe piranti, jalur konveyor, pengelasan gelung telinga lan panrima produk rampung, digunakake kanggo ngasilake topeng sesuai karo standar topeng bedah kanthi rong lapisan kain sing ora ditenun, kain tengah sing dilebur lapisan tengah ing kana. mesin awake ngasilake topeng, lan banjur conveyor potongan masker menyang mesin puteran kuping kanggo ngelas lan ngirim produk sing wis rampung. Lan topeng sing digawe dipérang dadi gelung kuping njaba lan njero kanthi konstruksi, diwasa lan bocah kanthi spesifikasi ing kana.
2020/06/08
Mesin las loop dobel stasiun dobel N95
& Mesin las topeng
Mesin las loop kuping N95 nggunakake teknologi Jerman, ngetutake karakter topeng cangkir kanggo nggunakake teknologi ultrasonik lan kontrol otomatis dadi siji layanan paket kanthi ngasilake topeng lan ngelas gelung kuping elastis ing loro-lorone topeng kosong awak.
2020/06/08
Mesin Masker Wajah N95 Otomatis QK-N95-40
Mesin iki ditrapake kanggo mbentuk topeng N95 kanthi loop telinga lipat otomatis. Minangka perlengkapan kalebu pakan bahan roller, insert irung band, nggawe topeng, las loop kuping, lipatan lapisan lan las, mati, produk rampung dikirim, ngilangi sampah ing kana. Bisa ngleksanakake lan nyadari bahan panganan kanggo produk topeng rampung ing siji layanan paket.
2020/06/08
Masker Wajah N95 kosong Nggawe Mesin QK-N95-35
Masker rai N95 sing nggawe mesin semi otomatis, kalebu 1-4 lapisan N95PP sing diikat tanpa bahan tenunan karbon lan bahan filtrasi lan nggunakake peralatan produksi semi-otomatis, umume digunakake kanggo produksi kain multi-lapis topeng. Lan kabeh proses semi-otomatis kalebu panganan material, lebokake irung, lan gunting nganti produk rampung ing kana.
2020/06/08
Babagan Kita
Peralatan Otomatis Cepot Dongguan co., Ltd, diadegake ing 2014.
Apa perusahaan berteknologi tinggi nasional dadi fokus ing pangembangan lan peralatan knitting pakaian otomatis kanthi otomatis. Penelitian lan nggawe minangka faktor pangembangan dhasar kita, Cepet nandur modal luwih saka 10% saka turnover saben taun kanggo ngembangake lan nggedhekake garis produk keragaman anyar, lan saiki kita duwe r profesional lan efisien& d lan tim produksi.

Sawise pirang-pirang taun terus nggoleki lan riset babagan proses produksi lan peralatan industri sandhangan rajutan, kita nggawe mesin jahitan otomatis kanthi maneka warna sing cocog karo kabutuhan pelanggan.
Yen Sampeyan duwe Pitakonan Liyane, Tulis Kanggo Kita
Cukup maringi syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.