Посветен на интелигентно автоматско производство на плетена ткаенина.
Јазик

N95 Маска за лице празна машина за правење QK-N95-35
N95 Маска за лице празна машина за правење QK-N95-35
N95 маска за лице што прави полуавтоматска машина, се состои од 1-4 слој N95PP откачен-врзан неткаен активиран јаглерод и материјал за филтрирање и усвојува полуавтоматска опрема за производство, главно се користи за производство на повеќеслојна ткаенина рамна маска . И целиот полуавтоматски процес, вклучувајќи го и хранењето на материјалот, вметнете ја лентата за нос и исечете го готовиот производ таму.