Makina qepëse automatike për pëlhura të thurura
LEXO MË SHUMË
Pas viteve të vazhdueshme duke eksploruar dhe hulumtuar mbi procesin e prodhimit dhe pajisjet e industrisë së veshjeve të thurura, ne kemi zhvilluar larmi makina qepëse automatike
& makinë qepëse automatike industriale e cila plotëson shumë kërkesat e klientëve.
Makina më e mirë automatike e qepjes për veshjen e sipërme të jashtme nga çmimi i fabrikës së KUIKE
Karakteristikat unike: të pajisura me kokën e makinës Pegasus, automatike, të lehtë për tu përdorur, kursim të energjisë, inteligjente, performancë të qëndrueshme, udhëheqëse në industri, shumë patenta unike në pronësi, shkallë shumë të ulët të dështimit, e vlerësuar ngrohtësisht nga klientët e famshëm brenda dhe jashtë vendit , përmirësimi i efikasitetit, cilësisë dhe kapacitetit të qepjes.
Makina më e mirë automatike e qepjes për pantallona nga çmimi i fabrikës së KUIKE
Karakteristikat unike: të pajisura me kokën e makinës Pegasus, automatike, të lehtë për tu përdorur, kursim të energjisë, inteligjente, performancë të qëndrueshme, udhëheqëse në industri, shumë patenta unike në pronësi, shkallë shumë të ulët të dështimit, e vlerësuar ngrohtësisht nga klientët e famshëm brenda dhe jashtë vendit , përmirësimi i efikasitetit, cilësisë dhe kapacitetit të qepjes.
Çmimi më i mirë automatik i prangosjes QK-360 çmimi i fabrikës -
Kohëzgjatja më e mirë automatike për vendosjen e çmimit të fabrikës QK-360 -. Ofron produkte me kosto më efektive dhe gjithëpërfshirëse.Një stacion automatik i punës për hapjen e këmbës dhe brinjën e pranga. Kjo makinë është e pajisur me një pajisje të rimarrë rollersl për të mbajtur materialin e rrobave të qëndrueshme gjatë operacionit. Sistemi elektronik i kontrollit automatikisht rregullon madhësinë. Kontrolli i madhësisë automatike pneumatike dhe elektrike, sistemi është i pajisur me një pajisje automatike të marrjes së materialeve. Pajisja automatike e zgjerimit, linjë automatike të prerjes, etjhttps://www.quickautomationeqipment.com/
Modeli i makinës automatike të jakë xhakete qk-350
Modeli i makinës automatike të jakë xhakete qk-350Karakteristikat: Kjo makinë kryesisht përdoret për të bërë baltë të përbashkët të një tee-shirt. Gjatësia e saktë e madhësisë, nuk ka nevojë për matje manuale, operacion të thjeshtë, qepje automatike, marrjes automatike. Kjo pajisje është e pajisur me kreun e modelit, kontrollin automatik të madhësisë, jakë automatike të qepjes, ushqimin automatik dhe marrjen.Aplikimi: Është i përshtatshëm për jakë të brinjëve dhe jakë të thjeshtë.
Shërbimi ynë Automatik i Makinerisë
Duke iu përmbajtur filozofisë së biznesit të "njohurive paraprake, e ardhmja dhe përparësia", Quick merr tregun si udhëzues dhe ndjek kërkesën e klientit, ne kemi kaluar 7 vjet për të zhvilluar pajisje plotësisht automatike për thurjen e rrobave (makinën qepëse për pëlhura të thurura) linjat e prodhimit (makinë automatike) siç janë makina plotësisht automatike e hemingut, makina e brinjëve të sipërm, makina hemming copë e vetme dhe makina me shumë gjilpëra e kështu me radhë, gjë që ka përmirësuar në masë të madhe efikasitetin e prodhimit të ndërmarrjeve përkatëse.
Parandalim i epidemisë
LEXO MË SHUMË
Aktualisht, Quick ka marrëdhënie afatgjata me shumë ndërmarrje të famshme brenda dhe jashtë vendit, të tilla si grupi kristal Estates i Hong Kong, Hong Kong Esquel, Jiangsu Tiyuan, grupi Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Step, Jordan e kështu me radhë.
PROMOVIMI I CILQSIS S TO ÇMIMIT T POSH WhoM Me shumicë-DongGuan Pajisjet e Shpejta Automatike Co, Ltd
PROMOVIMI KUIKE HighQuality për çmimin e poshtëm me shumicë-DongGuan Quick Automatik Equipment Co, Ltd
Makineritë e maskave janë të gjitha në shitje
Makineritë e maskave janë të gjitha në shitje Çmimi dhe cilësia janë të gjitha të garantuara. Asnjë veprim fizik asgjë nuk është e pavlefshme, Thjesht hidhni një pamje tjetër për ta sqaruar nëse nuk e keni kapur shitjen në rrugën tuaj
QK-KF94-SF60
QK-KF94-SF60
KF94 Makinë për Maskë Fytyre QK-KF94-SF60
Kjo Makinë e pajisur me raft material, makinë trupi, shirit transportieri dhe saldim me lak veshi atje, është një makinë maske me veshje të jashtme të veshit me një tërheqje-një me motor ndihmës të plotë për prodhimin e maskave të disponueshme kirurgjikale, në maska ​​të disponueshme standarde me pëlhura jo të endura me dy shtresa dhe pëlhura e shkrirë e shkrirë e mesit atje.
Rreth Nesh
Bashkë me pajisjet e shpejta automatike Dongguan., Ltd, themeluar në 2014.
Enterpriseshtë një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë të përqëndrohet në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve automatike veshje thurje machine makinë qepëse për pëlhurë të thurur. Kërkimi dhe krijimi janë faktorët tanë themelorë të zhvillimit, Quick investon më shumë se 10% të xhiros çdo vit për të zhvilluar dhe zgjeruar linjat e produkteve të larmisë së re, dhe tani ne kemi një profesionist dhe efikas& d dhe ekipi i prodhimit.

Pas viteve të vazhdueshme duke eksploruar dhe hulumtuar mbi procesin e prodhimit dhe pajisjet e industrisë së veshjeve të thurura (makinat e qepura të thurura), ne kemi zhvilluar makinat automatike të qepjes të diversitetit të cilat plotësojnë shumë kërkesat e klientëve.
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
Thjesht na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë sesa mund të imagjinoni.