Përkushtuar në prodhimin inteligjent të rrobave të punuar me shtiza.

Gjuhe
Produkte
LEXO MË SHUMË
Pas vitesh të vazhdueshme duke eksploruar dhe hulumtuar mbi procesin e prodhimit dhe pajisjet e industrisë së rrobave të thurjes, ne kemi zhvilluar makina automatike të qepjes së shumëllojshmërisë, e cila në masë të madhe plotëson kërkesat e klientëve.
Makina më e mirë automatike e qepjes për veshjen e sipërme të jashtme nga çmimi i fabrikës së KUIKE
Karakteristikat unike: të pajisura me kokën e makinës Pegasus, automatike, e lehtë për tu përdorur, kursim energjie, inteligjente, performancë e qëndrueshme, udhëheqëse në industri, shumë patenta unike në pronësi, shkallë shumë e ulët e dështimit, e vlerësuar ngrohtësisht nga klientët e famshëm brenda dhe jashtë vendit , përmirësimi i efikasitetit, cilësisë dhe kapacitetit të qepjes.
2020/06/23
Makina më e mirë automatike e qepjes për pantallona nga çmimi i fabrikës së KUIKE
Karakteristikat unike: të pajisura me kokën e makinës Pegasus, automatike, e lehtë për tu përdorur, kursim energjie, inteligjente, performancë e qëndrueshme, udhëheqëse në industri, shumë patenta unike në pronësi, shkallë shumë e ulët e dështimit, e vlerësuar ngrohtësisht nga klientët e famshëm brenda dhe jashtë vendit , përmirësimi i efikasitetit, cilësisë dhe kapacitetit të qepjes.
2020/06/15
Pllaka automatike Pajisja Modeli QK-362
Modeli i pajisjes me pllaka automatike QK-362
2020/08/04
Çekues automatik, me mëngë dhe funde me dy gjilpëra Modeli QK-342
Çekan, Automatik dhe Mëngë Automatike me dy Gjilpëra Modeli QK-342
2020/07/30
Shërbimi ynë
Duke iu përmbajtur filozofisë së biznesit të "paramendimit, ardhmërisë dhe përparësisë", Quick merr tregun si udhëzues dhe përcjell kërkesën e klientit, ne kemi shpenzuar 7 vjet për të zhvilluar pajisje plotësisht automatike për thurjen e linjave të prodhimit të veshjeve, siç është makina e automjetit plotësisht automatik, makine e sipërme të brinjëve, makina e vetme për copëza copë dhe makine me shumë gjilpërë e kështu me radhë, gjë që ka përmirësuar shumë efikasitetin e prodhimit të ndërmarrjeve përkatëse.
Aktualisht, Quick ka marrëdhënie afatgjatë me shumë ndërmarrje të famshme brenda dhe jashtë vendit, si grupi kristal Estates i Hong Kongut, Hong Kong Esquel, Jiangsu Tiyuan, grupi Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Step, Jordan etj.
N95 makinë saldimi me lak veshi me stacion të dyfishtë
& makina për saldimin e maskave Furnizuesi
N95 makina e saldimit me lak veshi e maskës miraton teknologjinë gjermane, duke ndjekur karakteret e maskës së kupës për të përdorur teknologjinë tejzanor dhe kontrollin automatik për t'u formuar në një shërbim paketimi me prodhimin e maskës dhe saldimin e lakut elastik të veshit në të dy anët e maskës bosh trupi
2020/06/08
Makinë maskë e rrafshët me servo të plotë të lakut të veshit të brendshëm QK-SF18N
Kjo Makineri është një strukturë makine e lakut të veshit të brendshëm me një plan-një-një aeroplan, e cila përdoret për prodhimin e maskave të disponueshme kirurgjikale me pëlhura jo të endura me dy shtresa dhe shtresa e mesme do të jetë pëlhurë e shkrirë, të cilat përputhen me standardin e maskave të disponueshme. Kjo pajisje kryesisht përfshin raftin e materialit, makinerinë e trupit, linjën transportuese dhe makinerinë e saldimit të sytheve të veshit.
2020/08/11
Makinë automatike e disponueshme e maskës së fytyrës QK-KZJ121
Makina e pajisur me një strukturë të sheshtë të maskës së një fytyre tërheqëse (1 + 1), kryesisht përbëhet nga raft materiali, pajisje prerëse dhe formuese e maskave, linja transportuese, saldimi i sytheve të veshit dhe marrësi i produktit të përfunduar, u përdor për të prodhuar një maskë në përputhje me standardin maskë kirurgjikale me dy shtresa pëlhurë jo të endur, pëlhurë e shkrirë e shkrirë e mesit atje. makina e saj e trupit prodhoi maskën, dhe më pas transportuesin e pjesës së maskës në makinerinë e lakut të veshit për të bashkuar dhe dërguar produktin e përfunduar. Dhe maska ​​e prodhuar u nda në lak të veshit të jashtëm dhe të brendshëm nga ndërtimi, të rritur dhe fëmijë sipas specifikimeve atje.
2020/06/08
Makinë automatike për krijimin e maskave për fytyrën N95 QK-N95-40
Kjo makinë aplikohet në formimin automatik të maskës N95 me lak automatik të palosjes së veshit. Ashtë një pajisje që përfshin ushqimin e materialit rul, futjen e brezit të hundës, formimin e maskës, saldimin e lakut të veshit, palosjen dhe saldimin e shtresës së maskës, prerjen e vdesit, dërgimin e produkteve të përfunduara, largimin e mbeturinave atje. Mund të zbatojë dhe realizojë ushqimin e materialit për produktet e maskës së përfunduar në një shërbim paketimi.
2020/06/08
Rreth Nesh
Dongguan Quick Automatic Equipment Equipment bashkë., Ltd, themeluar në 2014.
Isshtë një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë të përqëndrohet në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve automatike të veshjes së thurjes. Hulumtimi dhe krijimi janë faktorët tanë themelorë të zhvillimit, të shpejtë investojnë më shumë se 10% të qarkullimit çdo vit për të zhvilluar dhe zgjeruar linjat e reja të produkteve të diversitetit, dhe tani kemi një r profesional dhe efikas& d dhe ekipi i prodhimit.

Pas vitesh të vazhdueshme duke eksploruar dhe hulumtuar mbi procesin e prodhimit dhe pajisjet e industrisë së rrobave të thurjes, ne kemi zhvilluar makina automatike të qepjes së shumëllojshmërisë e cila i plotëson shumë kërkesat e klientëve.
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
Thjesht na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë nga sa mund ta imagjinoni.