Mesin jahit otomatis pikeun lawon rajutan
MACA DEUI
Saatos taun neraskeun ngajajah sareng nalungtik ngeunaan prosés produksi sareng alat-alat industri garmen nyulam, kami parantos ngembangkeun keragaman mesin jahit otomatis
& mesin jahit industri otomatis anu cocog pisan sareng sarat konsumén.
Mesin Jahit Otomatis Pangsaéna pikeun baju luar luar tina harga pabrik KUIKE
Karakteristik anu unik: dilengkepan sirah mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikeun, hemat énergi, cerdas, Kinerja mantep, industri-ngarah, seueur patén unik anu dipimilik, tingkat kagagalan anu sangat rendah, dipuji ku konsumén terkenal di bumi sareng luar negeri , pamutahiran épisiénsi jahit, kualitas sareng kapasitas.
Otomatis Coverstitch Bottom Hemmer Model QK-300
Modél Coverstitch Bottom Hemmer Otomatis QK-300
Mesin Jahit Otomatis Pangsaéna pikeun calana tina harga pabrik KUIKE
Karakteristik anu unik: dilengkepan sirah mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikeun, hemat énergi, cerdas, Kinerja mantep, industri-ngarah, seueur patén unik anu dipimilik, tingkat kagagalan anu sangat rendah, dipuji ku konsumén terkenal di bumi sareng luar negeri , pamutahiran épisiénsi jahit, kualitas sareng kapasitas.
Hemmer Dua Jarum Otomatis, Sleeves sareng Bottom Model QK-342
Hemmer Dua Jarum Otomatis, Lengan sareng Labél Modél QK-342
Layanan Mesin Otomatis Kami
Taat kana filsafat bisnis "tipayun, masa depan sareng prioritas", Gancang nyandak pasar salaku panungtun sareng nuturkeun paménta konsumén, kami parantos nyéépkeun 7 taun ngembangkeun peralatan otomatis pikeun nyulam baju (mesin jahit pikeun lawon rajutan) jalur produksi (mesin otomatis) sapertos mesin hemming pinuh otomatis, mesin iga luhur, mesin hemming sapotong tunggal sareng mesin multi-jarum sareng sajabina, anu parantos ningkatkeun efisiensi produksi perusahaan anu aya kaitanana.
Tentang Kami
Dongguan Quick otomatis Equipment co., Ltd, didirikeun taun 2014.
Mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional fokus kana pamekaran sareng produksi peralatan rajutan pakean otomatis machine mesin jahit pikeun lawon rajutan). Panilitian sareng nyiptakeun mangrupikeun faktor pamekaran dasar urang, Cepet invests langkung ti 10% omzet unggal taun pikeun ngembangkeun sareng mekarkeun lini produk keragaman énggal, sareng ayeuna urang gaduh r anu propésional sareng éfisién& d sareng tim produksi.

Saatos taun neraskeun ngajajah sareng nalungtik ngeunaan prosés produksi sareng alat-alat industri garmen nyulam (mesin jahit rajutan), kami parantos ngembangkeun mesin jahit otomatis anu bhinéka anu cocog pisan sareng sarat konsumén.
Upami Anjeun gaduh patarosan deui, Tulis ka Kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu anjeun tiasa bayangkeun.