Mesin jahit otomatis pikeun lawon rajutan
MACA DEUI
Saatos taun neraskeun ngajajah sareng nalungtik ngeunaan prosés produksi sareng alat-alat industri garmen nyulam, kami parantos ngembangkeun keragaman mesin jahit otomatis
& mesin jahit industri otomatis anu cocog pisan sareng sarat konsumén.
Mesin Jahit Otomatis Pangsaéna pikeun baju luar luar tina harga pabrik KUIKE
Karakteristik anu unik: dilengkepan sirah mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikeun, hemat énergi, cerdas, Kinerja mantep, industri-ngarah, seueur patén unik anu dipimilik, tingkat kagagalan anu sangat rendah, dipuji ku konsumén terkenal di bumi sareng luar negeri , pamutahiran épisiénsi jahit, kualitas sareng kapasitas.
Mesin Jahit Otomatis Pangsaéna pikeun calana tina harga pabrik KUIKE
Karakteristik anu unik: dilengkepan sirah mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikeun, hemat énergi, cerdas, Kinerja mantep, industri-ngarah, seueur patén unik anu dipimilik, tingkat kagagalan anu sangat rendah, dipuji ku konsumén terkenal di bumi sareng luar negeri , pamutahiran épisiénsi jahit, kualitas sareng kapasitas.
Gabungan cuff otomatis otomatis netepkeun harga pabrik nomer 360 -
Gabungan huff otomatis pangsaéna netepkeun harga pabrik nomer 360 -. Nyayogikeun biaya produk anu langkung efektif sareng komprehensif.Stasion Karya otomatis pikeun ngaput buka suku sareng ciwir tulang. Mesin ieu dilengkepan alat colersl ngerek pikeun ngajaga bahan lawon lawon dina operasi. Sistem kontrol éléktronik otomatis nyaluyukeun ukuran. Kontrol ukuran anu penting sareng listrik, sistem ieu dilengkepan alat anu anjeun undian. alat ékspansi otomatis, garis nyukur otomatis, jsbhttps://www.quickautieutie./
Model Keretas Lapel otomatis QK-350
Model Keretas Lapel otomatis QK-350Fitur: Mesin ieu utamina dipaké pikeun ngalakukeun butt-gabungan kaos. Wila Ukuran, henteu kedah ukur manual, operasi saderhana, otomatis otomatis, nampi otomatis. Alat ieu dilengkepan sirah pola, kontrol ukuran otomatis, kerah ngaplet otomatis, dahar aktif sareng nampi.Aplikasi: Éta cocog pikeun kentel sareng kerah polos.
Layanan Mesin Otomatis Kami
Taat kana filsafat bisnis "tipayun, masa depan sareng prioritas", Gancang nyandak pasar salaku panungtun sareng nuturkeun paménta konsumén, kami parantos nyéépkeun 7 taun ngembangkeun peralatan otomatis pikeun nyulam baju (mesin jahit pikeun lawon rajutan) jalur produksi (mesin otomatis) sapertos mesin hemming pinuh otomatis, mesin iga luhur, mesin hemming sapotong tunggal sareng mesin multi-jarum sareng sajabina, anu parantos ningkatkeun efisiensi produksi perusahaan anu aya kaitanana.
Pancegahan epidemi
MACA DEUI
Ayeuna, Gancang gaduh hubungan jangka panjang sareng seueur perusahaan terkenal di dalam sareng luar negeri, sapertos kelompok Kristal Estat Hong Kong, Hong Kong Esquel, Jiangsu Tiyuan, grup Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Step, Yordania teras salajengna.
PROMOSI HighQualitas TO BOTTOM HARGA Grosir-DongGuan Quick otomatis Equipment Co., Ltd.
KUIKE PROMOSI KUQIJI KADUA HARGA BANYAK Grosir-DongGuan Gancang Otomatis Equipment Co., Ltd.
Mesin topéng sadayana dijual
Mesin topéng sadayana dijual Harga sareng kualitas sadayana dijamin. Henteu aya tindakan fisik teu aya sia-sia, Candak waé pandangan anu langkung jelas pikeun anjeun henteu jelas upami anjeun henteu néwak anu dijual bakal dugi ka milik anjeun
QK-KF94-SF60
QK-KF94-SF60
Mesin Topéng KF94 Wajah Masker QK-KF94-SF60
Mesin ieu dilengkepan rak bahan, mesin awak, garis konveyor sareng las loop ceuli di ditu, mangrupikeun mesin topeng loop luar hiji-tarik-hiji sareng motor servo pinuh pikeun ngahasilkeun topéng bedah anu tiasa dianggo, sareng topéng éta disaluyukeun pikeun masker disposable standar kalayan lawon dua-lapisan non-anyaman sareng lapisan tengah lawon dilebur-ditiup dinya.
Tentang Kami
Dongguan Quick otomatis Equipment co., Ltd, didirikeun taun 2014.
Mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional fokus kana pamekaran sareng produksi peralatan rajutan pakean otomatis machine mesin jahit pikeun lawon rajutan). Panilitian sareng nyiptakeun mangrupikeun faktor pamekaran dasar urang, Cepet invests langkung ti 10% omzet unggal taun pikeun ngembangkeun sareng mekarkeun lini produk keragaman énggal, sareng ayeuna urang gaduh r anu propésional sareng éfisién& d sareng tim produksi.

Saatos taun neraskeun ngajajah sareng nalungtik ngeunaan prosés produksi sareng alat-alat industri garmen nyulam (mesin jahit rajutan), kami parantos ngembangkeun mesin jahit otomatis anu bhinéka anu cocog pisan sareng sarat konsumén.
Upami Anjeun gaduh patarosan deui, Tulis ka Kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu anjeun tiasa bayangkeun.