Dédikasi pikeun pembuatan calakan tina lawon Sambit.

Bahasa
Produk
MACA DEUI
Saatos taun neraskeun ngajelajah sareng panaliten kana prosés produksi sareng alat industri pakéan nyulam, kami parantos ngembangkeun macem-macem mesin jahit otomatis anu nyumponan sarat pikeun para nasabah.
Mesin Jahit Otomatis Pangsaéna pikeun baju luar luar tina harga pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkepan sirah mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikeun, hemat énergi, cerdas, Kinerja mantep, industri-ngarah, seueur patén unik anu dipimilik, tingkat kagagalan anu sangat rendah, dipuji ku konsumén terkenal di bumi sareng luar negeri , pamutahiran épisiénsi jahit, kualitas sareng kapasitas.
2020/06/23
Mesin Jahit Otomatis Pangsaéna pikeun calana tina harga pabrik KUIKE
Karakteristik unik: dilengkepan sirah mesin Pegasus, otomatis, gampang dioperasikeun, hemat énergi, cerdas, Kinerja mantep, industri-ngarah, seueur patén unik anu dipimilik, tingkat kagagalan anu sangat rendah, dipuji ku konsumén terkenal di bumi sareng luar negeri , pamutahiran épisiénsi jahit, kualitas sareng kapasitas.
2020/06/15
Modél Alat Placket Otomatis QK-362
Modél Alat placket otomatis QK-362
2020/08/04
Hemmer Dua Jarum Otomatis, Sleeves sareng Bottom Model QK-342
Hemmer Dua Jarum Otomatis, Lengan sareng Labél Modél QK-342
2020/07/30
Palayanan kami
Ngatur kana filsafat bisnis "foreknowledge, masa depan sareng prioritas", Gancang nyandak pasar salaku panduan sareng ngiringan paménta para nasabah, kami parantos nyéépkeun 7 taun kanggo ngembangkeun alat otomatis otomatis pikeun nyulam garis produksi produksi pésta sapertos mesin hemming otomatis otomatis. mesin tulang luhur, mesin hemém tunggal sareng mesin jarum sateras, sareng anu parantos ningkatkeun efisiensi produksi perusahaan anu relevan.
Kasus
MACA DEUI
Ayeuna, Gancang gaduh hubungan jangka panjang sareng seueur perusahaan anu kasohor di luar negeri sareng luar negeri, sapertos grup kristal Estates Hong Kong, Hong Kong Esquel, Jiangsu Tiyuan, grup Shenzhou, Semir, ANTA, 361 °, Hongxing, Lengkah, Yordania teras salajengna.
Mesin las loop dobel stasiun N95
& Masker las suplier
Mesin las loop kuping N95 ngadopsi téknologi Jérman, nuturkeun karakter cup mask pikeun ngagunakeun téknologi ultrasonik sareng kontrol otomatis janten salah sahiji jasa paket kalayan ngahasilkeun topéng sareng las loop ceuli elastis kana kadua sisi topéng kosong awak.
2020/06/08
Gelombang servo jero mesin kuping mesin topeng datar QK-SF18N
Mesin ieu mangrupikeun struktur mesin gelung ceuli topéng hiji-pul-hiji pesawat, anu dianggo pikeun produksi masker bedah disposable kalayan lawon sanés dua lapisan sareng lapisan tengahna bakal lawon anu dilebur, anu saluyu sareng standar masker disposable. Alat-alat ieu utamina kalebet rak bahan, mesin awak, garis conveyor sareng mesin las loop ceuli.
2020/08/11
Mesin topéng raray nganggo otomatis QK-KZJ121
Mesin anu dilengkepan ku hiji tarik hiji (1 + 1) struktur topéng raray datar, utamina diwangun ku bahan material, motong topéng sareng alat pembentuk, jalur konveyor, las gelung ceuli sareng panarima produk anu parantos dimanfaatkeun pikeun ngahasilkeun disposable topeng saluyu sareng standar topéng bedah ku dua lapisan lawon anu henteu dianyam, lawon tengah lebur dilebur-ditiup di ditu. mesin awakna ngahasilkeun topéng, teras conveyor potongan topéng kana mesin loop ceuli pikeun ngelas sareng ngirim produk anu parantos réngsé. Sareng topéng anu dihasilkeun dibagi kana loop ceuli luar sareng jero ku konstruksi, déwasa sareng murangkalih ku spésifikasi di dinya.
2020/06/08
Mesin Nyiptakeun Topeng Otomatis N95 Otomatis QK-N95-40
Mesin ieu dilarapkeun pikeun ngabentuk otomatis topéng N95 ku loop ceuli tilepan otomatis. Mangrupikeun alat-alat kalebet nyoco bahan roller, sisipan band irung, masker ngabentuk, las gelung ceuli, tilepan masker sareng las, die cut, produk réngsé ngirim kaluar, miceunan sampah di dinya. Tiasa nerapkeun sareng ngawujudkeun matérial bahan pikeun produk topéng bérés dina hiji jasa paket.
2020/06/08
Tentang Kami
Dongguan Equipment Gancang Otomatis co., Ltd, ngadeg taun 2014.
Mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional anu fokus kana pamekaran sareng produksi knitting baju otomatis alat. Panaliti sareng nyiptakeun faktor pangembangan dasar urang, Gancang investasi langkung ti 10% omzet unggal taun pikeun ngembangkeun sareng dilegakeun garis-garis produk kabinékaan anyar, sareng ayeuna urang ngagaduhan rélatif sareng efisien
& d sareng tim produksi.

Saatos taun neraskeun ngajelajah sareng panaliten kana prosés produksi sareng alat industri pakéan nyulam, kami parantos ngembangkeun macem-macem mesin jahit otomatis anu nyumponan sarat pikeun para nasabah.
Upami Anjeun Masih patarosan, Tulis ka Kami
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anu anjeun bayangkeun.